Nedjelja, Maj 31

OVIM NAPITKOM SE NOLE BRANI OD KORONE: Ova NAMIRNICA je ključna, a svi je imate u kući (FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Đoković je oduvek vodio računa o zdravoj ishrani.

Ako se za nekoga može reći da vodi računa o ishrani onda je to svakako Novak Đoković. Srpski as poznat je po specifičnoj i zdravoj ishrani, ali i po čuvenom doručku na bazi celera i u vreme pandemije korona virusa.

Kao mera prevencije protiv zaraznog virusa Covid-19 najbitnije je izbeći nepotrebne izlaske na mesta na kojima boravi više ljudi, idelano bi bilo potpuno izolovati se, ali je značajno i uticati na poboljšanje imuniteta. To već godinama radi Novak Đoković, tako i u ovom kriznom periodu.

Australijski mediji prate gotovo svaki Đokovićev korak tokom boravka u njihovoj zemlji i nije im promakao “najbitniji obrok dana” srpskog tenisera.

Jednom prilikom je iz Melburna Novak poslao jutarnji pozdrav navijačima zelenim sokom, kada su se mnogi zapitali šta se krije u toj čaši kojom započinje dan. Pogodite? Otkrili su!

Đoković svaki dan počinje vodom sa limunom i limetom na prazan stomak, a zatim popije sveže isceđen sok od stabljike celera. U pitanju je porodični napitak, konzumira ga i njegova supruga Jelena, kao i deca, s tim što se za njih priprema u kombianciji sa jabukom ili krastavcem zbog jačine ukusa.

Share.

About Author

Leave A Reply